Shiten goma me gjith disqe

Shiten goma me gjith disqe Shiten goma me gjith disqe Shiten goma me gjith disqe Shiten goma me gjith disqe
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
300.0 € E skaduar
Lis
E publikuar më: 23/12/2017

Shiten goma me gjith disqe

E publikuar më: 23/12/2017 | Kategoritë: (Automjete) Tjera | Vendi: Shkodër, Shkodër, Shqipëria

Shite goma me gjit disqe.Gomat jan akull te reja dhe jan mischelin me numer 205/55R16.Tel 0695272275