1 - 13 nga 13 shpallje
Fiat Agri

Fiat Agri 14/01/2017

Bujqësore  -  Kukës, Kukës 15000.00 €

31444 Shikime Bujqësore
(Kukës, Kukës)
shitet zitor landini 85 kuaj fuqi

shitet zitor landini 85 kuaj fuqi 14/01/2017

Bujqësore  -  Durrës, Durrës 11.00 Lek

14859 Shikime Bujqësore
(Durrës, Durrës)
Shitet pomp uji e llojit kermill ne gjendje shum te mir bashk me 1 sprucator

Shitet pomp uji e llojit kermill ne 10/01/2017

Bujqësore  -  Fier, Fier 350.00 €

57 Shikime Bujqësore
(Fier, Fier)
Traktor

Traktor 03/01/2017

Bujqësore  -  Durrës, Durrës 13000.00 €

20195 Shikime Bujqësore
(Durrës, Durrës)
Zetor 16 kuaj fuqi

Zetor 16 kuaj fuqi 24/12/2016

Bujqësore  -  Gjirokastër, Gjirokastër 700.00 €

24596 Shikime Bujqësore
(Gjirokastër, Gjirokastër)
Fiat 640    [0686208367]

Fiat 640 [0686208367] 16/12/2016

Bujqësore  -  Dibër, Dibër 11000.00 €

8138 Shikime Bujqësore
(Dibër, Dibër)
FİATAGRİ

FİATAGRİ 08/12/2016

Bujqësore  -  Kavajë, Tiranë 16000.00 €

31903 Shikime Bujqësore
(Kavajë, Tiranë)
Shitet zetor

Shitet zetor 04/12/2016

Bujqësore  -  Elbasan, Elbasan 3500.00 €

4626 Shikime Bujqësore
(Elbasan, Elbasan)
traktor

traktor 03/12/2016

Bujqësore  -  Elbasan, Elbasan 9000.00 €

18943 Shikime Bujqësore
(Elbasan, Elbasan)
Shes per arsye mosperdorimi

Shes per arsye mosperdorimi 03/11/2016

Bujqësore  -  Elbasan, Elbasan 13000.00 €

15711 Shikime Bujqësore
(Elbasan, Elbasan)
Shes Lamburghin 35 kw, frez dhe plug

Shes Lamburghin 35 kw, frez dhe plug 01/11/2016

Bujqësore  -  Peqin, Elbasan 4000.00 €

10956 Shikime Bujqësore
(Peqin, Elbasan)
Zetor 64 kwf Ursus

Zetor 64 kwf Ursus 31/10/2016

Bujqësore  -  Fier, Fier 5500.00 €

2421 Shikime Bujqësore
(Fier, Fier)
FIATAGRI BUCHER Viti-1994

FIATAGRI BUCHER Viti-1994 31/10/2016

Bujqësore  -  Kavajë, Tiranë 16000.00 €

7854 Shikime Bujqësore
(Kavajë, Tiranë)