1 - 25 nga 25 shpallje
Pyetni dhe merrni para si kredi me siguri

Pyetni dhe merrni para si kredi me 17/05/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lushnjë, Fier Me marrëveshje

11 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lushnjë, Fier)
Shes kamion , skavator dhe nissan navara

Shes kamion , skavator dhe nissan 06/05/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lezhë, Lezhë Me marrëveshje

109 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lezhë, Lezhë)
Skavator fiat-hitachi 215

Skavator fiat-hitachi 215 06/05/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lezhë, Lezhë Me marrëveshje

46 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lezhë, Lezhë)
Kamion actros 41-46

Kamion actros 41-46 06/05/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lezhë, Lezhë 38000.0 €

75 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lezhë, Lezhë)
Motorkorrese Akma

Motorkorrese Akma 09/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

23 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 07/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

30 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 06/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

20 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 05/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

18 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 04/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

10 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 03/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

12 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 02/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

40 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 01/04/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

48 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 30/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

26 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 29/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

15 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Pjese dhe Servis i Çertifikuar per motorra Cummins

Pjese dhe Servis i Çertifikuar per 28/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Gjilan, Gjilan Me marrëveshje

32 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Gjilan, Gjilan)
Motorrkorrese Akma

Motorrkorrese Akma 28/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

67 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Shitet Motorrkorrese Akma

Shitet Motorrkorrese Akma 27/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Fier, Fier 150000.0 Lek

101 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Fier, Fier)
Hapse gomash

Hapse gomash 07/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lushnjë, Fier Me marrëveshje

55 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lushnjë, Fier)
Hapse gomash

Hapse gomash 07/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lushnjë, Fier Me marrëveshje

42 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lushnjë, Fier)
Kamion Mercedes Benz

Kamion Mercedes Benz 05/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Durrës, Durrës 16000.0 €

86 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Durrës, Durrës)
Zetor SAME SOLAR 4X4

Zetor SAME SOLAR 4X4 02/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Dibër, Dibër Free

137 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Dibër, Dibër)
Zetor SAME SOLAR 4X4

Zetor SAME SOLAR 4X4 02/03/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Dibër, Dibër Free

238 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Dibër, Dibër)
Tatra 138

Tatra 138 25/02/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Tiranë, Tiranë 25000.0 €

291 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Tiranë, Tiranë)
Shes nderroj

Shes nderroj 25/02/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Tiranë, Tiranë 5000.0 €

81 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Tiranë, Tiranë)
Shes kamion , skavator dhe nissan navara

Shes kamion , skavator dhe nissan 24/02/2018

Kamionë | Ngarkues | Bujqësore  -  Lezhë, Lezhë Me marrëveshje

436 Shikime Kamionë | Ngarkues | Bujqësore
(Lezhë, Lezhë)