Autokombajne Silazhi

Autokombajne Silazhi Autokombajne Silazhi Autokombajne Silazhi Autokombajne Silazhi Autokombajne Silazhi
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
8000000.0 Lek Aktual
Armand
E publikuar më: 13/01/2018

Autokombajne Silazhi

E publikuar më: 13/01/2018 | Kategoritë: Kamionë | Ngarkues | Bujqësore | Vendi: Elbasan, Elbasan, Shqipëri

Autokombajne silazhi per miser dhe tershere.. shitet me te dy hendrat ne gjendje pune.
Prodhim gjermano lindore ne gjendje shume te mire pune, plus shitet bashke me pjese te tjera rezerve ne raste defektesh.

  • Gjerman
  • Fostrit
  • Naftë
  • Pronarë