1 - 15 nga 15 shpallje
FIAT DUCATO 2000 1.9 NAFT

FIAT DUCATO 2000 1.9 NAFT Sot

Ngarkues  -  Peqin, Elbasan 3200.00 €

2241 Shikime Ngarkues
(Peqin, Elbasan)
IVECO DAILY VETSH SHKARKUS

IVECO DAILY VETSH SHKARKUS 14/01/2017

Ngarkues  -  Peqin, Elbasan 4200.00 €

14147 Shikime Ngarkues
(Peqin, Elbasan)
Shitet Fadrrom Caterpilar 438 Seria 2.

Shitet Fadrrom Caterpilar 438 09/01/2017

Ngarkues  -  Gramsh, Elbasan 7500.00 €

7455 Shikime Ngarkues
(Gramsh, Elbasan)
Iveco 330-36 HW ngarkuse dhe vetshkarkuse

Iveco 330-36 HW ngarkuse dhe 30/12/2016

Ngarkues  -  Tiranë, Tiranë 12000.00 €

5603 Shikime Ngarkues
(Tiranë, Tiranë)
Man M06 17.232

Man M06 17.232 30/12/2016

Ngarkues  -  Tiranë, Tiranë 12000.00 €

5288 Shikime Ngarkues
(Tiranë, Tiranë)
Super oferte

Super oferte 25/12/2016

Ngarkues  -  Vlorë, Vlorë 170000.00 Lek

17400 Shikime Ngarkues
(Vlorë, Vlorë)
PIRUN 3.5 TON

PIRUN 3.5 TON 14/12/2016

Ngarkues  -  Kavajë, Tiranë 1.00 Lek

2601 Shikime Ngarkues
(Kavajë, Tiranë)
Komatsu PC 40 naftë

Komatsu PC 40 naftë 04/12/2016

Ngarkues  -  Elbasan, Elbasan Marrëveshje

3222 Shikime Ngarkues
(Elbasan, Elbasan)
Shitet fadrome caterpillar viti 97

Shitet fadrome caterpillar viti 97 17/11/2016

Ngarkues  -  Tiranë, Tiranë Marrëveshje

4625 Shikime Ngarkues
(Tiranë, Tiranë)
Shitet

Shitet 12/11/2016

Ngarkues  -  Elbasan, Elbasan Marrëveshje

5155 Shikime Ngarkues
(Elbasan, Elbasan)
jcb 4cx

jcb 4cx 08/11/2016

Ngarkues  -  Fier, Fier 25000.00 €

3571 Shikime Ngarkues
(Fier, Fier)
Okazion Fadrom Fai 4X4

Okazion Fadrom Fai 4X4 31/10/2016

Ngarkues  -  Durrës, Durrës 5000.00 €

4087 Shikime Ngarkues
(Durrës, Durrës)
Jcb 3cx viti 2005

Jcb 3cx viti 2005 25/10/2016

Ngarkues  -  Tiranë, Tiranë 30000.00 €

5086 Shikime Ngarkues
(Tiranë, Tiranë)
Mmm

Mmm 23/10/2016

Ngarkues  -  Berat, Berat 7000.00 €

1292 Shikime Ngarkues
(Berat, Berat)
Fadrom Fai 4X4

Fadrom Fai 4X4 22/10/2016

Ngarkues  -  Durrës, Durrës 5000.00 €

2101 Shikime Ngarkues
(Durrës, Durrës)