OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte

OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
Nazif Spahiu
E publikuar më: 13/06/2018

OKAZJON E Clas 210 automat 220 nafte

E publikuar më: 13/06/2018 | Kategoritë: Vetura | Vendi: Tiranë, Tiranë, Shqipëri

Shitet benc katerfenersh E Clas 210 automat 220 nafte viti 97. Makina eshte ne gjendje shume te mire motorike xhenerike dhe vizuale me te gjitha sherbimet e bera . Makina ka 285 km origjnale dhe eshte perdorur vetem nga 1 person.