Shitet benc

Shitet benc Shitet benc Shitet benc Shitet benc Shitet benc Shitet benc
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
Nazif Spahiu
E publikuar më: 22/04/2018

Shitet benc

E publikuar më: 22/04/2018 | Kategoritë: Vetura | Vendi: Tiranë, Tiranë, Shqipëri

Shitet benc katerfenersh E 210 viti 97 kamjo automatike 220 nafte. Makina eshte me letra deri ne dhjetor 2018 dhe eshte ne gjendje shume te mire motorike xhenerike dhe vizuale