Byrzylyk smart

Byrzylyk smart
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
3500.0 Lek E skaduar
erdogan
E publikuar më: 30/03/2018

Byrzylyk smart

E publikuar më: 30/03/2018 | Kategoritë: (Elektronikë) Tjera | Vendi: Durrës, Durrës, Shqipëri

Kunder ujit Tregon oren daten hapat kalorite distancat rrahjet e zemres monitoron gjumin kronometer sensor ndijimi etj ka bluetooth dhe lidhje me ane te aplikacionit me smartfonin tuaj mat 12 parametra te trupit tuaj cmimi 3500lek te reja 069 24 83 849 ne Durres ne kuti i fundit