Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849

Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
7000.0 Lek E skaduar
erdogan
E publikuar më: 09/05/2018

Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849

E publikuar më: 09/05/2018 | Kategoritë: (Elektronikë) Tjera | Vendi: Durres, Durrës, Durrës, Shqipëri

Smart Android boxa Tx2&X96 mini 2gb ram 16gb memory Quadcore2.0Ghz i Programuar me Tring Digitalb S Sport Tring Sport Sky Sport falas(aplik ON OFF varen nga programuesi aplikacionit) dhe filma on demand punon me(nuk shes abonime) dhe pa abonim mjafton te keni internet +6mbs ne shtepi Punon me Lan ose Wireless per me shum bjeri nr 069 24 83 849 Durres cmimi 7000lek te reja ose 55 Euro Blej dhe me porosi me parametra te tjera 3gb ram 16gb mem octacore 120mij dhe 4gb ram 32gb memo Hexacore 165mij (15-20dit) montimi eshte i thjesh fare shikoni vidjon ilustruese