Financimi për të gjithë

Financimi për të gjithë Financimi për të gjithë
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
5000.0 € Aktual
christian
E publikuar më: 01/07/2018

Financimi për të gjithë

E publikuar më: 01/07/2018 | Kategoritë: (Elektronikë) Tjera | Vendi: Pogradec, Korçë, Shqipëri

Ditë e mirë
I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 € deri 700.000 € në kushte shumë të thjeshta me një normë interesi prej 3%. Unë gjithashtu bëj investime dhe kredi midis individëve të të gjitha llojeve. Unë ofroj kredi në afat të shkurtër, të mesëm dhe të gjatë në bashkëpunim me avokatin tim. ne nuk e dimë për përdorimin tuaj dhe transferimet tona janë të siguruara nga një bankë për sigurinë e transaksionit. për të gjitha kërkesat tuaja bërë propozime në lidhje me normat dhe këstet e pagesave dhe unë do të jetë me ndihmën tuaj. më në fund për më shumë mirëkuptim ju lutem kontaktoni me: christian.berger1942@gmail.com

Ose na kontaktoni nga WhatsApp: +33 756 870 504