Tring Digitalb&SupSp SkySport IT UK 4GB Ram 069 24 83 849

Tring Digitalb&SupSp SkySport IT UK 4GB Ram 069 24 83 849 Tring Digitalb&SupSp SkySport IT UK 4GB Ram 069 24 83 849 Tring Digitalb&SupSp SkySport IT UK 4GB Ram 069 24 83 849 Tring Digitalb&SupSp SkySport IT UK 4GB Ram 069 24 83 849
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
87.0 € Aktual
erdogan
E publikuar më: 28/02/2018

Tring Digitalb&SupSp SkySport IT UK 4GB Ram 069 24 83 849

E publikuar më: 28/02/2018 | Kategoritë: (Elektronikë) Tjera | Vendi: Durres, Durrës, Durrës, Shqipëri

TV BOXA A5x MAX Android IPTV edhe 1cop e fundit me Wi-Fi dhe Lan bjeri nr per info 069 24 83 849
Android box 7.1 OS Nougat Funksionon ME dhe PA Abonim 12500 lek(me Aplikacionet e instaluara tek pajisja ON/OFF varen nga programuesi) mjafton te keni linj interneti rreth 7mbs nuk e transportoj ne qytete duhet te vini ne Durres ta merni bjeri nr per info
Amlogic S905X Quadcore 2.0 GHZ 4GB ram 16GB storage I pershtatshem dhe per te luajtur LOJRA ka grafik te mire dhe nuk ngec (wireless joystick 2500leke te reja)
Cmimi 125000 Leke te reja Suporton Applik me pages si Smart IPTV, TIBO IPTV, Tring IPTV Nimi iptv etj

I Programuar me Tring&Digitalb,Supersport&TringSport
Sky Sport/ Italia Sport Sky Sport UK/Sky sport UK/DE /FR/ES rreth 4000 stacione te isntaluara (premium IPTV 4000 free)
Filma on Demand me Titra Shqip, Italisht dhe Anglisht,Youtube, Kodi etc) Mjafton te keni linj interneti ne shtepi dhe shikoni cdo stacion online(punon me ineternet linja + 7mbs) FUNKSIONON DHE PA ABONIM, Aplikacionet varen nga programuesit e applik ON/OFF) po te doni i vendosni abonim 3000 stacione dhe mbi 20 000 VoD 3muaj 3800 lek 6muaj 5500 leke 12 muaj 9500 leke te reja Aktivizmimi pe 48 ore pas pageses online vetem per ata qe blejn smart boxin per me shum shiko vidjon
Suporton formatin 4K, FHD HD SD si dhe Facebook, Youtube
Bjeri NR 069 24 83 849 Durres/Stadiumi