Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Roland Phantom X6 / Pioneer DJM-900NXS2 4 Mikseri DJ

Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Roland Phantom X6 / Pioneer DJM-900NXS2 4 Mikseri DJ Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Roland Phantom X6 / Pioneer DJM-900NXS2 4 Mikseri DJ Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Roland Phantom X6 / Pioneer DJM-900NXS2 4 Mikseri DJ
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
2000.0 € Aktual
bestsales
E publikuar më: 09/01/2018

Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Roland Phantom X6 / Pioneer DJM-900NXS2 4 Mikseri DJ

E publikuar më: 09/01/2018 | Kategoritë: Elektronikë tjera | Vendi: Gjakovë, Gjakovë, Kosovë

Yamaha Tyros 5 / Tyros 4 / Roland Phantom X6 / Pioneer DJM-900NXS2 4 Mikseri DJ

Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti.
Ne jemi te specializuar në të gjitha produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / Vegël muzikore / lojë dhe laptopë.

Ne i shpëtojmë të gjitha vendet e mëdha anembanë botës nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, kështu që shpërndarja do të zgjasë 3 deri në 4 ditë në shumicën e rasteve.

Lajme të rëndësishme !!!! : Ata nuk na ofrojnë asnjë para në dorë. Konsumatorët duhet të paguajnë për produktet e tyre para dorëzimit. Sigurohuni që ta lexoni dhe kuptoni këtë para se të na kontaktoni

Për më shumë informacion rreth parcelës ju lutemi kontaktoni me të dhënat e mëposhtme.

Emri i kontaktit: Bestsales

Email: bensonbenard91@gmail.com

Whatsapp ose Viber / Telegram +19152293373