Canon 5D mark III / mark II / 5D mark IV / 7D mark II / Canon 6D / Canon 70D/Canon EOS-1D X Mark II

Canon 5D mark III / mark II / 5D mark IV / 7D mark II / Canon 6D / Canon 70D/Canon EOS-1D X Mark II Canon 5D mark III / mark II / 5D mark IV / 7D mark II / Canon 6D / Canon 70D/Canon EOS-1D X Mark II Canon 5D mark III / mark II / 5D mark IV / 7D mark II / Canon 6D / Canon 70D/Canon EOS-1D X Mark II
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
1500.0 € Aktual
bestsales
E publikuar më: 09/01/2018

Canon 5D mark III / mark II / 5D mark IV / 7D mark II / Canon 6D / Canon 70D/Canon EOS-1D X Mark II

E publikuar më: 09/01/2018 | Kategoritë: Fotoaparat SLR, EVIL | Vendi: Kllokot, Gjilan, Kosovë

Markë Canon 5D III / markë II / 5D markë IV / 7D markë II / Canon 6D / Canon 70D / Canon EOS-1D X Mark II

Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti.
Ne jemi te specializuar në të gjitha produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / Vegël muzikore / lojë dhe laptopë.

Ne i shpëtojmë të gjitha vendet e mëdha anembanë botës nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, kështu që shpërndarja do të zgjasë 3 deri në 4 ditë në shumicën e rasteve.

Lajme të rëndësishme !!!! : Ata nuk na ofrojnë asnjë para në dorë. Konsumatorët duhet të paguajnë për produktet e tyre para dorëzimit. Sigurohuni që ta lexoni dhe kuptoni këtë para se të na kontaktoni

Për më shumë informacion rreth parcelës ju lutemi kontaktoni me të dhënat e mëposhtme.

Emri i kontaktit: Bestsales

Email: bensonbenard91@gmail.com

Whatsapp ose Viber / Telegram +19152293373