Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $

Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $ Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $ Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $ Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $ Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
kareem
E publikuar më: 16/11/2017

Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $

E publikuar më: 16/11/2017 | Kategoritë: Fotoaparat SLR, EVIL | Vendi: Partesh, Gjilan, Kosova

Ofertë speciale Blej 5 njësi të merrni 3 falas !!

Kamera digjitale SLR me Canon EOS 6D Mark II kushton 850 $

Për Shitje Brand New Original Sealed Box Produkt.
Ne jemi te specializuar në të gjithë elektronikën e konsumit, p.sh. telefonat / laptopët / kamerat / televizorët / instrumentet muzikore / lojtarët portativë.

Ne ofrojmë shërbim të vërtetë, profesional dhe shërbim profesional të besueshëm. Ne jemi një tregtar i autorizuar për qindra markave dhe ekipi ynë i shitjes ka "duart" e njohurive për produktet që i shesim.

Për më shumë informacion mbi paketën ju lutem kontaktoni të dhënat e mëposhtme.

Skype: unbetable.sales1

Email: bestsaleselectronics1@gmail.com

WhatsApp ose Viber / telegram +19152293373