1 - 14 nga 14 shpallje
DJI Mavic Pro Folding Drone Kamera Stabilizuar 4K, GPS DJ I Kontrolluar SHBA

DJI Mavic Pro Folding Drone Kamera 31/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Kavajë, Tiranë 570.0 €

14 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Kavajë, Tiranë)
DJI Mavic Pro Folding Drone Quadcopter 4K Kamera Stabilizuar GPS Active Track

DJI Mavic Pro Folding Drone 31/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Shkodër, Shkodër Me marrëveshje

17 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Shkodër, Shkodër)
DJI Mavic Pro Drone dhe fluturojne me shume paketa dhe roje propeller

DJI Mavic Pro Drone dhe fluturojne 31/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Ranillug, Gjilan 61275.0 Lek

23 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Ranillug, Gjilan)
GoPro Hero 5

GoPro Hero 5 28/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Prishtinë, Prishtinë 320.0 €

67 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Prishtinë, Prishtinë)
Shitja e reja: DJI Phantom 4 Pro / DJI MAVIC Pro / Yuneec Typhoon H Pro

Shitja e reja: DJI Phantom 4 Pro 15/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Prishtinë, Prishtinë 650.0 €

138 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Prishtinë, Prishtinë)
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS

Canon EOS 5D Mark III me lente 08/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Prishtinë, Prishtinë 900.0 €

16 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Prishtinë, Prishtinë)
Panasonic AC AG30

Panasonic AC AG30 07/01/2018

Fotoaparate | Videokamera  -  Prizren, Prizren 1550.0 €

125 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Prizren, Prizren)
NIKON D810 36.3MP SLR Kamera dixhitale

NIKON D810 36.3MP SLR Kamera 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Lipjan, Prishtinë 1050.0 €

26 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Lipjan, Prishtinë)
Nikon D810 1095 fotografi [Excellent] 36.3MP Digital SLR Kamera

Nikon D810 1095 fotografi 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Prizren, Prizren 1050.0 €

14 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Prizren, Prizren)
Nikon D D810 36.3MP Digital SLR Kamera - Trupi i zi me pajisje

Nikon D D810 36.3MP Digital SLR 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Junik, Gjakovë 900.0 €

9 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Junik, Gjakovë)
E re Sony Alpha 6500 24.2MP SLR Kamerë dixhitale a6500-E zezë

E re Sony Alpha 6500 24.2MP SLR 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Sarandë, Vlorë 600.0 €

28 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Sarandë, Vlorë)
E re Sony Alpha 6500 24.2MP SLR Kamerë dixhitale a6500-E zezë

E re Sony Alpha 6500 24.2MP SLR 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Sarandë, Vlorë 670.0 €

13 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Sarandë, Vlorë)
Sony Alpha 6500 24.2MP SLR Kamerë dixhitale a6500-E zezë

Sony Alpha 6500 24.2MP SLR Kamerë 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Përmet, Gjirokastër 650.0 €

23 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Përmet, Gjirokastër)
Canon EOS 5D Mark III 22,3MP SHUMË SHTYTËSE

Canon EOS 5D Mark III 22,3MP SHUMË 30/12/2017

Fotoaparate | Videokamera  -  Junik, Gjakovë 700.0 €

15 Shikime Fotoaparate | Videokamera
(Junik, Gjakovë)