Apple MacBook Pro 15 "Touchbar Touch Touch Touch ID 512GB Silver

Apple MacBook Pro 15 Apple MacBook Pro 15 Apple MacBook Pro 15 Apple MacBook Pro 15
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
kareem
E publikuar më: 16/11/2017

Apple MacBook Pro 15 "Touchbar Touch Touch Touch ID 512GB Silver

E publikuar më: 16/11/2017 | Kategoritë: Laptop | Vendi: Peqin, Elbasan, Shqipëria

Ofertë speciale Blej 5 njësi të merrni 3 falas !!

Apple MacBook Pro 15 "Touchbar Touch Touch Touch ID 512GB Silver MPTV2LL / Një 16 GB Ram Kosto 950 $

Për Shitje Brand New Original Sealed Box Produkt.
Ne jemi te specializuar në të gjithë elektronikën e konsumit, p.sh. telefonat / laptopët / kamerat / televizorët / instrumentet muzikore / lojtarët portativë.

Ne ofrojmë shërbim të vërtetë, profesional dhe shërbim profesional të besueshëm. Ne jemi një tregtar i autorizuar për qindra markave dhe ekipi ynë i shitjes ka "duart" e njohurive për produktet që i shesim.

Për më shumë informacion mbi paketën ju lutem kontaktoni të dhënat e mëposhtme.

Skype: unbetable.sales1

Email: bestsaleselectronics1@gmail.com

WhatsApp ose Viber / telegram +19152293373

  • OS X
  • 32GB
  • 640GB +
  • 24" +