Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
10.0 € E skaduar
burim
bi_mi2003@hotmail.com
E publikuar më: 03/03/2018

Instalim i MacOs X ne Apple 10 euro

E publikuar më: 03/03/2018 | Kategoritë: Laptop | Vendi: Edit Durham, Prizren, Prizren, Kosovë

bejm instalimin e Mac Os X ne laptopa Apple vetem per 10 euro dhe formatizim te windows 7 per 5 euro