SHITET MACBOOK ALUMINIUM

SHITET MACBOOK ALUMINIUM SHITET MACBOOK ALUMINIUM SHITET MACBOOK ALUMINIUM
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
180.0 € Aktual
Adi
adzaganjori@gmail.com
E publikuar më: 06/06/2018

SHITET MACBOOK ALUMINIUM

E publikuar më: 06/06/2018 | Kategoritë: Laptop | Vendi: Shkodër, Shkodër, Shqipëri

SHITET MACBOOK ALUMINIUM , 4GIGA RAM, 500 GB HDD, OSX 10.11 . ME TE GJITHA PROGRAMET E INSTALUARA. MBAN MBI 3 ORE BATERI. KA NJE GERVISHTJE MBI KAPAKUN JASHTE. EKRANI DHE TASTIERA JANE POTHUAJSE TE PAPERDORURA.

  • OS X
  • 4GB
  • 14" +