New Apple MacBook Pro 2017 retinë 15 "/ MSI GT73VR TITAN SLI 18,4-inç Full HD i7

New Apple MacBook Pro 2017 retinë 15 New Apple MacBook Pro 2017 retinë 15 New Apple MacBook Pro 2017 retinë 15
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
900.0 € Aktual
bestsales
E publikuar më: 09/01/2018

New Apple MacBook Pro 2017 retinë 15 "/ MSI GT73VR TITAN SLI 18,4-inç Full HD i7

E publikuar më: 09/01/2018 | Kategoritë: PC-Apple | Vendi: Burim, Pejë, Kosovë

New Apple MacBook Pro 2017 retinë 15 "/ MSI GT73VR TITAN SLI 18,4-inç Full HD i7

Për shitje krejt të re origjinal vulosur në produkt kuti.
Ne jemi te specializuar në të gjitha produktet elektronike, p.sh. Phones / Laptop / Kamera / Tv / Vegël muzikore / lojë dhe laptopë.

Ne i shpëtojmë të gjitha vendet e mëdha anembanë botës nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, kështu që shpërndarja do të zgjasë 3 deri në 4 ditë në shumicën e rasteve.

Lajme të rëndësishme !!!! : Ata nuk na ofrojnë asnjë para në dorë. Konsumatorët duhet të paguajnë për produktet e tyre para dorëzimit. Sigurohuni që ta lexoni dhe kuptoni këtë para se të na kontaktoni

Për më shumë informacion rreth parcelës ju lutemi kontaktoni me të dhënat e mëposhtme.

Emri i kontaktit: Bestsales

Email: bensonbenard91@gmail.com

Whatsapp ose Viber / Telegram +19152293373

  • OS X
  • 32GB
  • 1TB
  • 24" +