1 - 9 nga 9 shpallje
Makine akulli

Makine akulli Sot

Frigoriferë  -  Shkodër, Shkodër 400.0 €

155 Shikime Frigoriferë
(Shkodër, Shkodër)
LG  Fridge Freezer Stainless Steel

LG Fridge Freezer Stainless Steel 20/11/2017

Frigoriferë  -  Berat, Berat 800.0 €

249 Shikime Frigoriferë
(Berat, Berat)
Lavatriqe

Lavatriqe 18/11/2017

Lavatriqe  -  Shkodër, Shkodër 100.0 €

321 Shikime Lavatriqe
(Shkodër, Shkodër)
Frigorifer per markete dhe bare

Frigorifer per markete dhe bare 18/11/2017

Frigoriferë  -  Shkodër, Shkodër 200.0 €

76 Shikime Frigoriferë
(Shkodër, Shkodër)
Frigorifer freskues

Frigorifer freskues 18/11/2017

Frigoriferë  -  Shkodër, Shkodër 200.0 €

78 Shikime Frigoriferë
(Shkodër, Shkodër)
Shes furre buke

Shes furre buke 17/11/2017

Furrë elektrike  -  Elbasan, Elbasan 7500.0 €

182 Shikime Furrë elektrike
(Elbasan, Elbasan)
Shes frigorifer  Dubok

Shes frigorifer Dubok 30/10/2017

Frigoriferë  -  Gjakovë, Gjakovë 155.0 €

13 Shikime Frigoriferë
(Gjakovë, Gjakovë)
Fridge Freezer Stainless

Fridge Freezer Stainless 07/10/2017

Frigoriferë  -  Kuçovë, Berat 500.0 €

246 Shikime Frigoriferë
(Kuçovë, Berat)
SSD CHEMICAL SOLUTION FOR USD,EURO,GBP

SSD CHEMICAL SOLUTION FOR 19/09/2017

Fshisë elektrike  -  Partesh, Gjilan 10000.0 €

37 Shikime Fshisë elektrike
(Partesh, Gjilan)