1 - 13 nga 13 shpallje
Shes  furre buke

Shes furre buke 18/03/2018

Furrë elektrike  -  Elbasan, Elbasan 7500.0 €

6 Shikime Furrë elektrike
(Elbasan, Elbasan)
Shes  pompe nafte Ford Fokus

Shes pompe nafte Ford Fokus 13/03/2018

Paisje elektrike - Pjesë  -  Tiranë, Tiranë 20000.0 Lek

9 Shikime Paisje elektrike - Pjesë
(Tiranë, Tiranë)
Vegla pune profesjonale gjermane

Vegla pune profesjonale gjermane 05/03/2018

Mjete pune elektrike  -  Tiranë, Tiranë 1.0 €

79 Shikime Mjete pune elektrike
(Tiranë, Tiranë)
Furre buke

Furre buke 04/03/2018

Furrë elektrike  -  Elbasan, Elbasan 7500.0 €

17 Shikime Furrë elektrike
(Elbasan, Elbasan)
Figorifer kollon freskues

Figorifer kollon freskues 01/03/2018

Frigoriferë  -  Tiranë, Tiranë 30000.0 Lek

227 Shikime Frigoriferë
(Tiranë, Tiranë)
shes brumatrice MATEKA

shes brumatrice MATEKA 26/02/2018

Mjete pune elektrike  -  Kavajë, Tiranë 200.0 €

50 Shikime Mjete pune elektrike
(Kavajë, Tiranë)
Vegla pune profesjonale gjermane

Vegla pune profesjonale gjermane 26/02/2018

Mjete pune elektrike  -  Tiranë, Tiranë 1.0 €

147 Shikime Mjete pune elektrike
(Tiranë, Tiranë)
Furre buke

Furre buke 23/02/2018

Furrë elektrike  -  Elbasan, Elbasan Me marrëveshje

20 Shikime Furrë elektrike
(Elbasan, Elbasan)
Shes

Shes 22/02/2018

Mjete pune elektrike  -  Kavajë, Tiranë 200.0 €

39 Shikime Mjete pune elektrike
(Kavajë, Tiranë)
Shitet  frigorifer  kollon

Shitet frigorifer kollon 04/02/2018

Pajisje Elektrike  -  Durrës, Durrës 200.0 €

110 Shikime Pajisje Elektrike
(Durrës, Durrës)
Kondicjoner Pak te perdor dhe te ri Inverter te perdor dhe te ri A++

Kondicjoner Pak te perdor dhe te ri 02/02/2018

Ngrohës, Klimë  -  Tiranë, Tiranë 10.0 €

1034 Shikime Ngrohës, Klimë
(Tiranë, Tiranë)
Maqin

Maqin 22/01/2018

Paisje elektrike tjera  -  Drenas, Prishtinë 1.0 €

78 Shikime Paisje elektrike tjera
(Drenas, Prishtinë)
Okazion Pajisje dj Numark

Okazion Pajisje dj Numark 06/01/2018

Paisje elektrike tjera  -  Korçë, Korçë 35000.0 Lek

85 Shikime Paisje elektrike tjera
(Korçë, Korçë)