Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
7500.0 € Aktual
Ardian stafa
E publikuar më: 18/03/2018

Shes furre buke

E publikuar më: 18/03/2018 | Kategoritë: Furrë elektrike | Vendi: Elbasan, Elbasan, Elbasan, Shqipëri

Furra eshte elektrike e firmes bongard.Ka kapacitet 90 bukesh dhe kohezgjatje pjekje 45 minutash.shitet bashke me pajisje te tjera shtese.Furra eshte shume praktike ne perdorim.