Shiten paisje marketi

Shiten paisje marketi Shiten paisje marketi Shiten paisje marketi Shiten paisje marketi
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
kimet
E publikuar më: 09/07/2018

Shiten paisje marketi

E publikuar më: 09/07/2018 | Kategoritë: Pajisje Elektrike | Vendi: Durrës, Durrës, Shqipëri

Shiten paisje marketi rafte metalik 8.5 m nje frigorifer banak freskus 2.5 m I RI me nje vit garanci nje frigorifer kollone dhe nje peshore elektronike. Shiten per arsye te mbylljes se aktivitetit ndodhen ne Durres