Shiten Tri Pajijsje per Pasticeri dhe furra buke

Shiten  Tri Pajijsje per Pasticeri dhe furra buke Shiten  Tri Pajijsje per Pasticeri dhe furra buke Shiten  Tri Pajijsje per Pasticeri dhe furra buke
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
3999.0 € Aktual
selami bocerri
sbocerr@gmail.com
E publikuar më: 13/07/2018

Shiten Tri Pajijsje per Pasticeri dhe furra buke

E publikuar më: 13/07/2018 | Kategoritë: Pajisje Elektrike | Vendi: Lagje Hasrama, Tiranë, Tiranë, Shqipëri

Ekspozitor Pasticerie me tre kate vendosje prodhimi, me xham perpara harkore permasat 1.80*1.50 1800 euro.
Banak multifunksional Inoxi me pllake graniti lart me tre dhoma frigoriferike permasa 2.40 ml cmimi 1.500 Euro.
Furre Pasticerie me gaz me dhome te vecante djegie te gazit nuk futet era e gazit te pjekja me kapacitet 10-12 tava te permasave (60.40) 1.500 Euro