Apple Iphone X/ Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus/ Iphone 6s Plus/ Iphone 6 Plus

Apple Iphone X/ Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus/ Iphone 6s Plus/ Iphone 6 Plus Apple Iphone X/ Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus/ Iphone 6s Plus/ Iphone 6 Plus Apple Iphone X/ Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus/ Iphone 6s Plus/ Iphone 6 Plus
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
300.0 € Aktual
Omar Nicholas
nicholas.o@bk.ru
E publikuar më: 02/07/2018

Apple Iphone X/ Iphone 7 Plus/ Iphone 8 Plus/ Iphone 6s Plus/ Iphone 6 Plus

E publikuar më: 02/07/2018 | Kategoritë: IPhone | Vendi: Elbasan, Elbasan, Shqipëri

Bleni 2 dhe merreni 1 FALAS menjehere!

RI NË KUTONAT E MBAJTURA DHE 100% FABRIKEN FALAS.
1 GARANCI VITI!

KONSULTI MBI DATËN E DORËZIMIT TË TJERA


KËSHILLOHET METODA E PAGESËS PARA ÇMIMIT.
PËR SIGURINË TUAJA KËRKON 100% KUTI TË MBAJTUR.

Mirësi të na kontaktoni në këto informacione

WhatsApp: +639206813471
Email: Omarnicholas901@gmail.com

  • Tjetër
  • 6GB +
  • 128GB +
  • 5" +