Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849

Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849 Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
55.0 € E skaduar
erdogan
E publikuar më: 07/04/2018

Falas Tring Digitalb S.Sport Sky sport Tv Box 7000 lek te reja 069 24 83 849

E publikuar më: 07/04/2018 | Kategoritë: Samsung | Vendi: Durres, Durrës, Durrës, Shqipëri

Smart Android boxa Tx2 2gb ram 16gb memory Quadcore i Programuar me Tring Digitalb S Sport Tring Sport Sky Sport falas(aplik ON OFF varen nga programuesi aplikacionit) dhe filma on demand puno me dhe pa abonim mjafton te keni internet +6mbs ne shtepi Punon me Lan ose Wireless per me shum bjeri nr 069 24 83 849 Durres cmimi 7000lek te reja ose 55 Euro
SHIKONI CHAMPIONS LEAGUE FALAS PA PAGES MJAFTON TE KENI INTERNET KTHE TV TUAJ NE SMART TV

  • Quad-Core
  • 2GB
  • 16GB