SAMSUNG A5 16 A510F EUROPE 069 24 83 849 vetem shitet

SAMSUNG A5 16 A510F EUROPE 069 24 83 849 vetem shitet SAMSUNG A5 16 A510F EUROPE 069 24 83 849 vetem shitet
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
160.0 € Aktual
erdogan
E publikuar më: 07/07/2018

SAMSUNG A5 16 A510F EUROPE 069 24 83 849 vetem shitet

E publikuar më: 07/07/2018 | Kategoritë: Samsung | Vendi: Durres, Durrës, Durrës, Shqipëri

Shitet A5 2016 eshte bler ne Gjermani tek Vodafoni me garanci 2gb ram octacore A510F version Europe gjendje perfekte 10/10 shum pak i perdorur me xham mbrojtes para dhe mbrapa si dhe kellef ne kuti si tek fotot me te gjitha aksesoret me finger print (shenje gishti) fast charge Cmimi 199mij ose 160 Euro nuk nderrohet VETEM shitet per cdo info telefono 069 24 83 849 ne Durres

  • SI I RI PERFEKT
  • Tjetër
  • 2GB
  • 16GB
  • 5" +