Samsung Galaxy s7 edge / Samsung Galaxy s7/ Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy s7 edge / Samsung Galaxy s7/ Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy s7 edge / Samsung Galaxy s7/ Samsung Galaxy S8+
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
260.0 € Aktual
Omar Nicholas
nicholas.o@bk.ru
E publikuar më: 02/07/2018

Samsung Galaxy s7 edge / Samsung Galaxy s7/ Samsung Galaxy S8+

E publikuar më: 02/07/2018 | Kategoritë: Samsung | Vendi: Klinë, Pejë, Kosovë

Bleni 2 dhe merreni 1 FALAS menjehere!

RI NË KUTONAT E MBAJTURA DHE 100% FABRIKEN FALAS.
1 GARANCI VITI!

KONSULTI MBI DATËN E DORËZIMIT TË TJERA


KËSHILLOHET METODA E PAGESËS PARA ÇMIMIT.
PËR SIGURINË TUAJA KËRKON 100% KUTI TË MBAJTUR.

Mirësi të na kontaktoni në këto informacione

WhatsApp: +639206813471
Email: Omarnicholas901@gmail.com

  • Tjetër
  • 6GB +
  • 128GB +
  • 7" +