Samsung Galaxy S9 Plus,S9,S8 Plus,S8,S7 Edge,S7,Note 8

Samsung Galaxy S9 Plus,S9,S8 Plus,S8,S7 Edge,S7,Note 8 Samsung Galaxy S9 Plus,S9,S8 Plus,S8,S7 Edge,S7,Note 8 Samsung Galaxy S9 Plus,S9,S8 Plus,S8,S7 Edge,S7,Note 8 Samsung Galaxy S9 Plus,S9,S8 Plus,S8,S7 Edge,S7,Note 8
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
600.0 US$ Aktual
George Bishop
bishopgeorge280@gmail.com
E publikuar më: 09/05/2018

Samsung Galaxy S9 Plus,S9,S8 Plus,S8,S7 Edge,S7,Note 8

E publikuar më: 09/05/2018 | Kategoritë: Samsung | Vendi: Kosovo, Junik, Gjakovë, Kosovë

Më poshtë është oferta promocionale që ne japim
PROMO :: BUY 2 GET 1 FALAS
NE OFERTE BLERJE 2 NJËSIA DHE GET 1 FALAS ...

Ne ofrojmë zbritje të arsyeshme për blerjet pjesa më e madhe
për shitje me çmime të volitshme me garanci ndërkombëtare njëvjeçare. 100% garanci para-mbrapa ....

NE OFERTE BLERJE 2 NJËSIA DHE GET 1 FALAS ...
NE OFERTE BLERJE 4 NJËSIA DHE GET 2 FALAS ...

Çdo blerës i interesuar duhet të na kontaktoni për më shumë informacion me emailin më poshtë

Email Me: bishopgeorge280@gmail.com

Skype Me: Xhorxh Peshkopi

  • Çdo blerës i interesuar duhet të na kontaktoni për më shumë informacion me emailin më poshtë Email Me: bishopgeorge280@gmail.com Skype Me: Xhorxh Peshkopi
  • Single-Core
  • 6GB +
  • 128GB +
  • 7" +