SHITET CUBOT DINOSAUR

SHITET CUBOT DINOSAUR SHITET CUBOT DINOSAUR SHITET CUBOT DINOSAUR SHITET CUBOT DINOSAUR SHITET CUBOT DINOSAUR SHITET CUBOT DINOSAUR
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Free E skaduar
Edison
emakolli8@gmail.com
E publikuar më: 03/04/2018

SHITET CUBOT DINOSAUR

E publikuar më: 03/04/2018 | Kategoritë: Smartphonë | Vendi: Kolovic, Prishtinë, Prishtinë, Kosovë

Shitet Cubot Dinosaur ne gjendje perfekte, i perdorur pak muaj(9muaj).
Telefoni eshte shum i ruajtur si dhe me xham mbrojtes dhe 2 fotrolla.
Telefoni vi'e me adapter(origjinal), ndegjuese(origjinal) dhe 2 fotrolla.
Telefoni eshte 3GB RAM dhe 16GB ROM, kamera e pasme 16mgpx dhe selfie 5mgpx.
Bateria 4200mAH (se paku ter diten e mban baterin me nje loj ose pa asnje loje).
Mund te na kontaktoni ne eMail ose Viber-WhatsApp.