Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S8+
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje E skaduar
Electronic Sales Gadgets
E publikuar më: 07/12/2017

Samsung Galaxy S8+

E publikuar më: 07/12/2017 | Kategoritë: Samsung | Vendi: +1 8438887938, Pejë, Kosova

E re: Një artikull i ri, i papërdorur, i pahapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal (ku paketimi është i aplikueshëm). Paketimi duhet të jetë i njëjtë me atë që gjendet në një dyqan të shitjes me pakicë, përveç nëse artikulli është i punuar me dorë ose është paketuar nga prodhuesi në ambalazhim jo të shitjes me pakicë, siç është kutia e pa shtypur ose qese plastike.
Çdo blerës i interesuar duhet të na kontaktoni për më shumë informacion me email ose Whatsapp më poshtë

WhatsApp: +1 8438887938
Email: electronicsalesgadgets147@gmail.com
shqiptar