1 - 12 nga 12 shpallje
Shiten 2 TV ( SAMSUNG dhe SONY )

Shiten 2 TV ( SAMSUNG dhe SONY 29/12/2017

Televizion, Radio  -  Prishtinë, Prishtinë 350.0 €

1281 Shikime Televizion, Radio
(Prishtinë, Prishtinë)
SamSung  Smart  Tv Brand New Original

SamSung Smart Tv Brand New Original 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Sarandë, Vlorë Me marrëveshje

70 Shikime Televizion, Radio
(Sarandë, Vlorë)
samsung smart tv 65inches

samsung smart tv 65inches 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Kavajë, Tiranë Me marrëveshje

62 Shikime Televizion, Radio
(Kavajë, Tiranë)
samsung smart tv 43inches

samsung smart tv 43inches 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Pukë, Shkodër Me marrëveshje

34 Shikime Televizion, Radio
(Pukë, Shkodër)
samsung UHD 40 Smart TV

samsung UHD 40 Smart TV 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Kurbin, Lezhë Me marrëveshje

40 Shikime Televizion, Radio
(Kurbin, Lezhë)
SONY BRAVIA KD Smart 4K Ultra HD HDR LED TV Black X1 Extreme  New

SONY BRAVIA KD Smart 4K Ultra HD 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Kurbin, Lezhë Me marrëveshje

28 Shikime Televizion, Radio
(Kurbin, Lezhë)
SONY BRAVIA KD Smart 4K Ultra HD HDR LED TV Black X1 Extreme  New...

SONY BRAVIA KD Smart 4K Ultra HD 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Has, Kukës Me marrëveshje

5 Shikime Televizion, Radio
(Has, Kukës)
Sony XBR49X800E 4K HDR Ultra HD Smart LED TV 2017 Model

Sony XBR49X800E 4K HDR Ultra HD 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Devoll, Korçë Me marrëveshje

5 Shikime Televizion, Radio
(Devoll, Korçë)
Lg 65 Inch Smart Tv

Lg 65 Inch Smart Tv 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Gjirokastër, Gjirokastër Me marrëveshje

6 Shikime Televizion, Radio
(Gjirokastër, Gjirokastër)
LG Electronics 55UH6030 55 4K Ultra HD Smart LED TV

LG Electronics 55UH6030 55 4K Ultra 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Mallakastër, Fier Me marrëveshje

7 Shikime Televizion, Radio
(Mallakastër, Fier)
LG 55 Full HD Smart TV55LH600T Brand New In Box NetFlix

LG 55 Full HD Smart TV55LH600T Brand 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Gramsh, Elbasan Me marrëveshje

5 Shikime Televizion, Radio
(Gramsh, Elbasan)
LG 55 Full HD Smart TV55LH600T Brand New In Box NetFlix....

LG 55 Full HD Smart TV55LH600T Brand 21/10/2017

Televizion, Radio  -  Krujë, Durrës Me marrëveshje

6 Shikime Televizion, Radio
(Krujë, Durrës)