1 - 24 nga 24 shpallje
IPAD 2 APPLE ORIGJINAL

IPAD 2 APPLE ORIGJINAL 08/01/2017

Tablet  -  Prizren, Prizren 150.00 €

3624 Shikime Tablet
(Prizren, Prizren)
SUPER OKAZION HP Z600

SUPER OKAZION HP Z600 01/01/2017

PC-Komplet  -  Tiranë, Tiranë 519.00 €

5006 Shikime PC-Komplet
(Tiranë, Tiranë)
Okazion. Shitet biznesi call center

Okazion. Shitet biznesi call 29/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Durrës, Durrës 5000.00 €

1553 Shikime Kompjuterë tjerë
(Durrës, Durrës)
medion akoya

medion akoya 28/12/2016

Laptop  -  Durrës, Durrës 250.00 €

8 Shikime Laptop
(Durrës, Durrës)
Shes 4 Ps3 + 3 tv 42 pol..

Shes 4 Ps3 + 3 tv 42 28/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Tiranë, Tiranë 1800.00 €

3630 Shikime Kompjuterë tjerë
(Tiranë, Tiranë)
Tablet

Tablet 27/12/2016

Tablet  -  Fier, Fier 90.00 €

1339 Shikime Tablet
(Fier, Fier)
ps3 super slim 500 hhd

ps3 super slim 500 hhd 17/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Elbasan, Elbasan 170000.00 Lek

3159 Shikime Kompjuterë tjerë
(Elbasan, Elbasan)
TABLET

TABLET 17/12/2016

Tablet  -  Fier, Fier 100.00 €

19 Shikime Tablet
(Fier, Fier)
Fujitsu-Siemens Esprimo P5925+Ekran HP compaq wide monitor

Fujitsu-Siemens Esprimo 13/12/2016

PC-Komplet  -  Tiranë, Tiranë 130.00 €

54 Shikime PC-Komplet
(Tiranë, Tiranë)
LAPTOP DELL INSPIRON 15

LAPTOP DELL INSPIRON 15 11/12/2016

Laptop  -  Elbasan, Elbasan 330.00 €

3335 Shikime Laptop
(Elbasan, Elbasan)
RAM DDR3; 2 (copë) x 1GB

RAM DDR3; 2 (copë) x 1GB 10/12/2016

Kompjuterë - Pjesë  -  Tiranë, Tiranë 750.00 Lek

15 Shikime Kompjuterë - Pjesë
(Tiranë, Tiranë)
Printer HP Color LaserJet 2605

Printer HP Color LaserJet 2605 10/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Tiranë, Tiranë 7000.00 Lek

1710 Shikime Kompjuterë tjerë
(Tiranë, Tiranë)
ASUS GAMING PC

ASUS GAMING PC 09/12/2016

PC-Komplet  -  Elbasan, Elbasan 245.00 €

7957 Shikime PC-Komplet
(Elbasan, Elbasan)
Shitje kase fiskale

Shitje kase fiskale 05/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Tiranë, Tiranë 210.00 €

2530 Shikime Kompjuterë tjerë
(Tiranë, Tiranë)
Monitor Medion

Monitor Medion 21/11/2016

PC-Monitor  -  Prishtinë, Prishtinë 40.00 €

1216 Shikime PC-Monitor
(Prishtinë, Prishtinë)
Fujitsu-Siemens Esprimo P5925

Fujitsu-Siemens Esprimo P5925 20/11/2016

PC-Desktop  -  Tiranë, Tiranë 79.00 €

442 Shikime PC-Desktop
(Tiranë, Tiranë)
Kopjuter+aparatur dhe bokse

Kopjuter+aparatur dhe bokse 17/11/2016

PC-Komplet  -  Gramsh, Elbasan 800000.00 Lek

133 Shikime PC-Komplet
(Gramsh, Elbasan)
Xbox 360

Xbox 360 14/11/2016

PC-Konsol  -  Tiranë, Tiranë 250000.00 Lek

957 Shikime PC-Konsol
(Tiranë, Tiranë)
Shes Kompjutera

Shes Kompjutera 14/11/2016

PC-Desktop  -  Tiranë, Tiranë 150000.00 Lek

5537 Shikime PC-Desktop
(Tiranë, Tiranë)
Kompiuter apple

Kompiuter apple 13/11/2016

PC-Apple  -  Tiranë, Tiranë 1500.00 €

2169 Shikime PC-Apple
(Tiranë, Tiranë)
Laptop 500GB HDD, 8GB RAM, Core i7

Laptop 500GB HDD, 8GB RAM, Core i7 13/11/2016

Laptop  -  Durrës, Durrës 250.00 €

1927 Shikime Laptop
(Durrës, Durrës)
Shiten Pajisjet Dhe Inventar Për Zyre

Shiten Pajisjet Dhe Inventar Për 08/11/2016

Kompjuterë tjerë  -  Gjilan, Gjilan Marrëveshje

48 Shikime Kompjuterë tjerë
(Gjilan, Gjilan)
Laptop Hp

Laptop Hp 04/11/2016

Laptop  -  Tiranë, Tiranë 180.00 €

300 Shikime Laptop
(Tiranë, Tiranë)
Bilardo

Bilardo 01/11/2016

PC-Komplet  -  Elbasan, Elbasan 700.00 €

34 Shikime PC-Komplet
(Elbasan, Elbasan)