1 - 6 nga 6 shpallje
Okazion. Shitet biznesi call center

Okazion. Shitet biznesi call 29/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Durrës, Durrës 5000.00 €

1553 Shikime Kompjuterë tjerë
(Durrës, Durrës)
Shes 4 Ps3 + 3 tv 42 pol..

Shes 4 Ps3 + 3 tv 42 28/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Tiranë, Tiranë 1800.00 €

3630 Shikime Kompjuterë tjerë
(Tiranë, Tiranë)
ps3 super slim 500 hhd

ps3 super slim 500 hhd 17/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Elbasan, Elbasan 170000.00 Lek

3159 Shikime Kompjuterë tjerë
(Elbasan, Elbasan)
Printer HP Color LaserJet 2605

Printer HP Color LaserJet 2605 10/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Tiranë, Tiranë 7000.00 Lek

1710 Shikime Kompjuterë tjerë
(Tiranë, Tiranë)
Shitje kase fiskale

Shitje kase fiskale 05/12/2016

Kompjuterë tjerë  -  Tiranë, Tiranë 210.00 €

2530 Shikime Kompjuterë tjerë
(Tiranë, Tiranë)
Shiten Pajisjet Dhe Inventar Për Zyre

Shiten Pajisjet Dhe Inventar Për 08/11/2016

Kompjuterë tjerë  -  Gjilan, Gjilan Marrëveshje

48 Shikime Kompjuterë tjerë
(Gjilan, Gjilan)