1 - 5 nga 5 shpallje
SUPER OKAZION HP Z600

SUPER OKAZION HP Z600 01/01/2017

PC-Komplet  -  Tiranë, Tiranë 519.00 €

5006 Shikime PC-Komplet
(Tiranë, Tiranë)
Fujitsu-Siemens Esprimo P5925+Ekran HP compaq wide monitor

Fujitsu-Siemens Esprimo 13/12/2016

PC-Komplet  -  Tiranë, Tiranë 130.00 €

54 Shikime PC-Komplet
(Tiranë, Tiranë)
ASUS GAMING PC

ASUS GAMING PC 09/12/2016

PC-Komplet  -  Elbasan, Elbasan 245.00 €

7957 Shikime PC-Komplet
(Elbasan, Elbasan)
Kopjuter+aparatur dhe bokse

Kopjuter+aparatur dhe bokse 17/11/2016

PC-Komplet  -  Gramsh, Elbasan 800000.00 Lek

133 Shikime PC-Komplet
(Gramsh, Elbasan)
Bilardo

Bilardo 01/11/2016

PC-Komplet  -  Elbasan, Elbasan 700.00 €

34 Shikime PC-Komplet
(Elbasan, Elbasan)