51 - 75 nga 213 shpallje
Shitet apartament 3+1 + depo

Shitet apartament 3+1 + depo 24/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Tiranë, Tiranë 102000.0 €

34 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Tiranë, Tiranë)
Jepet me qera ambjent biznesi sp 100 m2

Jepet me qera ambjent biznesi sp 100 23/07/2018

Dyqan: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër 226.0 €

22 Shikime Dyqan: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
Jepet me qera ambjent biznesi sp 1000 m2

Jepet me qera ambjent biznesi sp 23/07/2018

Dyqan: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër Me marrëveshje

19 Shikime Dyqan: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
Shitet apartament sp 130 m2

Shitet apartament sp 130 m2 23/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër 60000.0 €

23 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
Shitet apartament sp 86 m2

Shitet apartament sp 86 m2 23/07/2018

Banesë: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër 43000.0 €

40 Shikime Banesë: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
Jepet me qera apartament sp 80 m2

Jepet me qera apartament sp 80 m2 23/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër 300.0 €

24 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
Shitet apartament  sp  79 m2

Shitet apartament sp 79 m2 23/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër 79000.0 €

15 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
ORE CARTIER ORIGJINALE PER FEMRA

ORE CARTIER ORIGJINALE PER FEMRA 23/07/2018

Veshmbathje, Orë  -  Pogradec, Korçë 950.0 €

21 Shikime Veshmbathje, Orë
(Pogradec, Korçë)
Rolex Cellini Geneve 18KARAT Solid Gold

Rolex Cellini Geneve 18KARAT Solid 23/07/2018

Veshmbathje, Orë  -  Pogradec, Korçë 1200.0 €

24 Shikime Veshmbathje, Orë
(Pogradec, Korçë)
Apartamente, Garazhde dhe Dyqane Orikum-Vlore

Apartamente, Garazhde dhe Dyqane 22/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Vlorë, Vlorë 33000.0 €

25 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Vlorë, Vlorë)
Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres

Lokal panoramik 147m buze detit te 22/07/2018

Dyqan: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës 1500.0 €

37 Shikime Dyqan: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Apartament 66 m buze detit te FAFA RESORT

Apartament 66 m buze detit te FAFA 22/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës 650.0 €

32 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Banese 3 dhomeshe ne Fushe Kosove

Banese 3 dhomeshe ne Fushe Kosove 21/07/2018

Banesë: në Shitje | Me Qera  -  Fushë Kosovë, Prishtinë 39000.0 €

23 Shikime Banesë: në Shitje | Me Qera
(Fushë Kosovë, Prishtinë)
Agency Home Vip-a Ben Shitjen Dhe Blerjen e Pronave Ne Mbar Kosoven

Agency Home Vip-a Ben Shitjen Dhe 20/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Pejë, Pejë Me marrëveshje

16 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Pejë, Pejë)
Agency Home Vip-a Ben Shitjen Dhe Blerjen e Pronave Ne Mbar Kosoven

Agency Home Vip-a Ben Shitjen Dhe 20/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Pejë, Pejë Free

21 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Pejë, Pejë)
Shitet Shtepia ose leshohet me qera ne Prishtine Mati 1 lagjeja e re mbrapa royal mall

Shitet Shtepia ose leshohet me qera 19/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Prishtinë, Prishtinë Me marrëveshje

39 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Prishtinë, Prishtinë)
Apartament 66 m buze detit te FAFA RESORT

Apartament 66 m buze detit te FAFA 15/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës 650.0 €

59 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Lokal panoramik 147m buze detit Durres

Lokal panoramik 147m buze detit 15/07/2018

Dyqan: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës Me marrëveshje

28 Shikime Dyqan: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Apartament 66 m buze detit te FAFA RESORT

Apartament 66 m buze detit te FAFA 14/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës 650.0 €

45 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Jepet me qera apartament sp 60 m2

Jepet me qera apartament sp 60 m2 08/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Shkodër, Shkodër 160.0 €

28 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Shkodër, Shkodër)
Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres

Lokal panoramik 147m buze detit te 08/07/2018

Dyqan: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës Me marrëveshje

41 Shikime Dyqan: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Apartament 66 m buze detit te FAFA RESORT

Apartament 66 m buze detit te FAFA 08/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Durrës, Durrës 650.0 €

46 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Durrës, Durrës)
Prodajem stan na suncanom bregu Pristina stare bele zgrade!

Prodajem stan na suncanom bregu 05/07/2018

Banesë: në Shitje | Me Qera  -  Prishtinë, Prishtinë 45000.0 €

24 Shikime Banesë: në Shitje | Me Qera
(Prishtinë, Prishtinë)
Apartament i ri per shitje 2+1+1+2 ne Laprake

Apartament i ri per shitje 2+1+1+2 05/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Tiranë, Tiranë 92000.0 €

45 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Tiranë, Tiranë)
Shiten 2+1 te Fresku

Shiten 2+1 te Fresku 05/07/2018

Shtëpi: në Shitje | Me Qera  -  Tiranë, Tiranë 36000.0 €

59 Shikime Shtëpi: në Shitje | Me Qera
(Tiranë, Tiranë)