Leshoj banesen me qera per 6 studente

Leshoj banesen me qera per 6 studente Leshoj banesen me qera per 6 studente Leshoj banesen me qera per 6 studente Leshoj banesen me qera per 6 studente Leshoj banesen me qera per 6 studente
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
420.0 € Aktual
agim
E publikuar më: 30/05/2018

Leshoj banesen me qera per 6 studente

E publikuar më: 30/05/2018 | Kategoritë: Banesë: në Shitje | Me Qera | Vendi: Prishtinë, Prishtinë, Kosovë

Banesa gjindet ne Ulpiane mbrapa AAK, saktesisht te furra Ulpiana, ne katin 3, me nxjemje qendrore (Termokos), i ka 3 dhoma te mobiluara dhe te dedikuara per 6 studente (2 persona ne nje dhome), çmimi 70E per person, pra 70x6=420 Euro. Studentet e kane per obligim perpos 70E me pagu edhe shpenzimet e energjise elektrike, kurse shpenzimet tjera: ujin, mbeturinat, nxemjen dhe pastrimin e hyrjes e mbulojna ne vete.

  • Jo