1 - 16 nga 16 shpallje
Kredia dhe financimi i projektit

Kredia dhe financimi i projektit Sot

Dyqan në Shitje  -  Skenderaj, Mitrovicë Me marrëveshje

0 Shikime Dyqan në Shitje
(Skenderaj, Mitrovicë)
Shitet dyqan sip 34 m2

Shitet dyqan sip 34 m2 Dje

Dyqan në Shitje  -  Shkodër, Shkodër 55000.0 €

79 Shikime Dyqan në Shitje
(Shkodër, Shkodër)
Okazion shitet dyqan 90m2 prane gjykates vlore

Okazion shitet dyqan 90m2 prane 12/01/2018

Dyqan në Shitje  -  Vlorë, Vlorë Me marrëveshje

279 Shikime Dyqan në Shitje
(Vlorë, Vlorë)
Dyqane ne shitje

Dyqane ne shitje 08/01/2018

Dyqan në Shitje  -  Durrës, Durrës 195000.0 €

111 Shikime Dyqan në Shitje
(Durrës, Durrës)
Okazion shitet dyqan 90m2 afer gjykates vlore

Okazion shitet dyqan 90m2 afer 03/01/2018

Dyqan në Shitje  -  Vlorë, Vlorë Me marrëveshje

325 Shikime Dyqan në Shitje
(Vlorë, Vlorë)
Okazion shitet dyqani 90m2 prane gjykates vlore

Okazion shitet dyqani 90m2 prane 30/12/2017

Dyqan në Shitje  -  Vlorë, Vlorë Me marrëveshje

404 Shikime Dyqan në Shitje
(Vlorë, Vlorë)
Shitet dyqan sp 28 m2

Shitet dyqan sp 28 m2 14/12/2017

Dyqan në Shitje  -  Shkodër, Shkodër 40000.0 €

115 Shikime Dyqan në Shitje
(Shkodër, Shkodër)
Shitet ambjent biznesi sp 50 m2

Shitet ambjent biznesi sp 50 m2 13/12/2017

Dyqan në Shitje  -  Shkodër, Shkodër 50000.0 €

140 Shikime Dyqan në Shitje
(Shkodër, Shkodër)
shitet biznesi

shitet biznesi 02/12/2017

Dyqan në Shitje  -  Tiranë, Tiranë 235000.0 €

943 Shikime Dyqan në Shitje
(Tiranë, Tiranë)
Dyqan.38m2

Dyqan.38m2 26/11/2017

Dyqan në Shitje  -  Tiranë, Tiranë 130000.0 €

140 Shikime Dyqan në Shitje
(Tiranë, Tiranë)
Dyqan ne shitje

Dyqan ne shitje 20/11/2017

Dyqan në Shitje  -  Tiranë, Tiranë 70.0 Lek

34 Shikime Dyqan në Shitje
(Tiranë, Tiranë)
Shitet ambjent biznesi sp 67 m2

Shitet ambjent biznesi sp 67 m2 20/11/2017

Dyqan në Shitje  -  Shkodër, Shkodër 120600.0 €

108 Shikime Dyqan në Shitje
(Shkodër, Shkodër)
Shitet dyqan sip 50 m2

Shitet dyqan sip 50 m2 09/11/2017

Dyqan në Shitje  -   70000.0 €

194 Shikime Dyqan në Shitje
Shitet dyqan sip 88 m2

Shitet dyqan sip 88 m2 09/11/2017

Dyqan në Shitje  -   205000.0 €

108 Shikime Dyqan në Shitje
OKAZION-Shitet dyqani

OKAZION-Shitet dyqani 04/11/2017

Dyqan në Shitje  -  Vlorë, Vlorë 125.0 €

166 Shikime Dyqan në Shitje
(Vlorë, Vlorë)
Okazion

Okazion 21/10/2017

Dyqan në Shitje  -  Tiranë, Tiranë 1300.0 €

31 Shikime Dyqan në Shitje
(Tiranë, Tiranë)