Dyqane ne shitje

Dyqane ne shitje Dyqane ne shitje
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
195000.0 € Aktual
Tani
mehillajdritan@yahoo.com
E publikuar më: 08/01/2018

Dyqane ne shitje

E publikuar më: 08/01/2018 | Kategoritë: Dyqan: në Shitje | Me Qera | Vendi: Plazh Hekurudha, Durrës, Durrës, Shqipëri

Dyqane ne shitje ,3 dyqane qe mund te shiten ose se bashku me cmim okazion ose vecmas.Jane ne shfrytezim si njesi sherbimi piceri dhe market ,dhe nje pjese ne shtepi banimi.Para dyqaneve ka shesh te investuar dhe te shfrytezushem nga dyqanet sheshi eshte 400m .Pozicioni eshte 30m nga deti dhe me pamje ne det.

  • Pozicioni eshte shume simpatik
  • 180 m
  • Jo