OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres

OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje Aktual
Nazif Spahiu
E publikuar më: 13/06/2018

OKAZJON Lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres

E publikuar më: 13/06/2018 | Kategoritë: Dyqan: në Shitje | Me Qera | Vendi: Durrës, Durrës, Shqipëri

Shitet lokal panoramik 147m buze detit te Shkembi I Kavajes Durres me hipoteke. Lokali eshte 147 m brenda dhe ka ambjent dhe para nga deti per 50 cite shezllone.Lokali ndodhet ne kat te pare ne pallat 11 katesh. Shitet Okazjon nga 1500 €/m ne 1400 €.

  • Jo