1 - 25 nga 26 shpallje
ORE Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI

ORE Rolex Cellini Geneve 18KARAT 17/05/2018

Veshmbathje, Orë  -  Pogradec, Korçë 1250.0 €

33 Shikime Veshmbathje, Orë
(Pogradec, Korçë)
ORE CARTIER PER FEMRA ORIGJINALE

ORE CARTIER PER FEMRA ORIGJINALE 17/05/2018

Veshmbathje, Orë  -  Pogradec, Korçë 1000.0 €

32 Shikime Veshmbathje, Orë
(Pogradec, Korçë)
Dyer per dhoma 60 dhe 70euro

Dyer per dhoma 60 dhe 70euro 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Viti, Gjilan 60.0 €

45 Shikime Dyer | Dritare
(Viti, Gjilan)
Prodhojm dyer te dhomave

Prodhojm dyer te dhomave 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Mamushë, Prizren 60.0 €

19 Shikime Dyer | Dritare
(Mamushë, Prizren)
Prodhojm dyer te dhomave

Prodhojm dyer te dhomave 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Fushë Kosovë, Prishtinë 60.0 €

15 Shikime Dyer | Dritare
(Fushë Kosovë, Prishtinë)
Dyer te dhomave 045982232

Dyer te dhomave 045982232 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Burim, Pejë 60.0 €

14 Shikime Dyer | Dritare
(Burim, Pejë)
Dyer te dhomave 045982232

Dyer te dhomave 045982232 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Skenderaj, Mitrovicë 60.0 €

11 Shikime Dyer | Dritare
(Skenderaj, Mitrovicë)
Dyer te dhomave 045982232

Dyer te dhomave 045982232 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Dardanë, Gjilan 60.0 €

11 Shikime Dyer | Dritare
(Dardanë, Gjilan)
Dyer te dhomave 045982232

Dyer te dhomave 045982232 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Deçan, Gjakovë 60.0 €

13 Shikime Dyer | Dritare
(Deçan, Gjakovë)
DYER TE DHOMAVE +38345982232

DYER TE DHOMAVE +38345982232 14/05/2018

Dyer | Dritare  -  Ferizaj, Ferizaj 60.0 €

17 Shikime Dyer | Dritare
(Ferizaj, Ferizaj)
DJI Inspire 2 Premium X5S Camera,Antminer S9,DJI MAVIC AIR Drone

DJI Inspire 2 Premium X5S 10/05/2018

Mobilje, Ndërtimtari, Tjera  -  Ferizaj, Ferizaj 1000.0 €

16 Shikime Mobilje, Ndërtimtari, Tjera
(Ferizaj, Ferizaj)
Shiten materiale per armatura te perdorura

Shiten materiale per armatura te 09/05/2018

Material ndërtimor  -  Durrës, Durrës Me marrëveshje

54 Shikime Material ndërtimor
(Durrës, Durrës)
Kredi

Kredi 08/05/2018

Tjera  -  Librazhd, Elbasan Free

32 Shikime Tjera
(Librazhd, Elbasan)
shes  ose jap me qera

shes ose jap me qera 27/04/2018

Mobilje, Ndërtimtari, Tjera  -  Kurbin, Lezhë Me marrëveshje

5 Shikime Mobilje, Ndërtimtari, Tjera
(Kurbin, Lezhë)
shes  ose jap me qera

shes ose jap me qera 27/04/2018

Mobilje, Ndërtimtari, Tjera  -  Kurbin, Lezhë 1.0 €

36 Shikime Mobilje, Ndërtimtari, Tjera
(Kurbin, Lezhë)
Shiten materiale per armatura te perdorura

Shiten materiale per armatura te 16/04/2018

Material ndërtimor  -  Durrës, Durrës Me marrëveshje

81 Shikime Material ndërtimor
(Durrës, Durrës)
Pulsar Trail XP50, Pulsar Accolade XP50, Pulsar Helion XP50

Pulsar Trail XP50, Pulsar Accolade 04/04/2018

Sport, Muzikë, Lodra  -  Prishtinë, Prishtinë Me marrëveshje

17 Shikime Sport, Muzikë, Lodra
(Prishtinë, Prishtinë)
Bilardo

Bilardo 02/04/2018

Sport, Muzikë, Lodra  -  Vlorë, Vlorë 200.0 €

28 Shikime Sport, Muzikë, Lodra
(Vlorë, Vlorë)
Bufe prej Druri

Bufe prej Druri 29/03/2018

Mobilje tjera  -  Elbasan, Elbasan Me marrëveshje

25 Shikime Mobilje tjera
(Elbasan, Elbasan)
Shitet materiale ndertimi per armatura

Shitet materiale ndertimi per 09/03/2018

Material ndërtimor  -  Durrës, Durrës Me marrëveshje

50 Shikime Material ndërtimor
(Durrës, Durrës)
Tavolina &Karrike

Tavolina &Karrike 08/03/2018

Mobilje tjera  -  Durrës, Durrës 1500.0 Lek

81 Shikime Mobilje tjera
(Durrës, Durrës)
Shiten rrobe per femije

Shiten rrobe per femije 04/03/2018

Tjera  -  Elbasan, Elbasan Free

25 Shikime Tjera
(Elbasan, Elbasan)
Pula

Pula 04/03/2018

Kafshë, Bimë  -  Mitrovicë, Mitrovicë 80.0 €

74 Shikime Kafshë, Bimë
(Mitrovicë, Mitrovicë)
Bejme piktura me Porosi

Bejme piktura me Porosi 26/02/2018

Mobilje tjera  -  Tiranë, Tiranë 5000.0 Lek

38 Shikime Mobilje tjera
(Tiranë, Tiranë)
xxx

xxx 25/02/2018

Mobilje, Ndërtimtari, Tjera  -  Viti, Gjilan 60.0 €

30 Shikime Mobilje, Ndërtimtari, Tjera
(Viti, Gjilan)