Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI

Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
1259.0 € Aktual
Anonymous
E publikuar më: 16/04/2018

Rolex Cellini Geneve 18KARAT FLORI

E publikuar më: 16/04/2018 | Kategoritë: Veshmbathje, Orë | Vendi: Pogradec, Korçë, Shqipëri

Ore 100% Flori 18 Karat Shume e Paster Dhe Ne Gjendje Pune. Ora eshte Pothuajse e Re . Cmimi i Diskutueshem ! NDERROHET ME MAKINE SMART.Tel : 0699191556