Apartament 2+1

Apartament 2+1
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
85000.0 € Aktual
Kontakt Shpk
fationa.alimeta@kontakt.al
E publikuar më: 31/05/2018

Apartament 2+1

E publikuar më: 31/05/2018 | Kategoritë: Shtëpi: në Shitje | Me Qera | Vendi: Tiranë, Tiranë, Tiranë, Shqipëri

Apartamenti ofron hapësira dinamike në plan dhe lartësi. Ambjentet e ditës, ndenjtja dhe ambjenti i veçantë i gatim-ngrënies janë të orientuar nga jugu dhe jug-lindja. Zona e natës, e përbërë nga dy dhoma gjumi, orientohet nga veri-linja. Të gjithë ambjentet janë të ndriçuar dhe të ventiluar në mënyrë natyrale.

Eksperienca jonë ka bërë që tju ofrojmë një shërbim të rregullt administrimi dhe punime me standart shumë të lartë.

Punimet përfundojnë së shpejti, kështu që duhet të nxitoni të na kontaktoni, për ta përshtatur apartamentin sipas shijeve tuaja.

DETAILS:
Orientimi: Veri - LindjeJug - Lindje
Shkalla: 3
Kati: 9
Tipi: Apartament 2+1
Sipërfaqe Individuale: 91.4 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 15.6m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 107.0m 2

  • 107000
  • 3
  • 1
  • Qendrore Rrymë
  • Po