Shitet aparatment 3+1

Shitet aparatment 3+1 Shitet aparatment 3+1 Shitet aparatment 3+1 Shitet aparatment 3+1 Shitet aparatment 3+1
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
111000.0 € Aktual
Kontakt Shpk
fationa.alimeta@kontakt.al
E publikuar më: 24/05/2018

Shitet aparatment 3+1

E publikuar më: 24/05/2018 | Kategoritë: Shtëpi: në Shitje | Me Qera | Vendi: Tiranë, Tiranë, Tiranë, Shqipëri

Apartament 3+1. Ideal per ato që kanë nevojë për më shumë komoditet. I orientuar nga jug-perëndimi dhe me ndriçim optimal në çdo dhomë. Ka një ndarje të qartë funksionale. Përpara apartamentit ndodhen 2 tarraca të gjelbëruara te cilat i japin një atmosferë ndryshe apartamentit.

Njësi:
Ap. 3+1
Shkalla:
1
Kati:
8
Orientimi:
Jug - Perëndim
Sip:
156.3m 2

  • apartament me verande
  • 156
  • 4
  • 2
  • Qendrore Rrymë
  • Po