Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan

Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
2000.0 € Aktual
Fitim Gashi
fitimgashi30@gmail.com
E publikuar më: 09/01/2018

Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan

E publikuar më: 09/01/2018 | Kategoritë: Tokë: në Shitje | me Qera | Vendi: 045/666-765 & 044/315-044, Malishevë, Gjakovë, Kosovë

Shitet toka ne mes fshatrave Kijeve dhe Mleqan.Toka gjindet shume prane magjistrales Prishtine - Peje, perballe pompes se benzines EURO BENZ.

Toka gjindet ne nje vend shume te pershtatshem dhe i ploteson te gjitha kushtet per hapjen e ndonje biznesi por mund te shfrytezohet edhe per troje.

Toka ka dokumentacion te rregullt e pronar shqiptar dhe mund te përkthehet menjëherë.

Rruga lokale qe ka dalje ne magjistralen Prishtine - Peje eshte e gjere 5 metra.

Toka shitet komplet 1 Hektare e 2 Ari dhe mund te ndahet edhe ne parcela si me poshte :

1. P-72310051-00935-1 (29.76 Ari)
2. P-72310051-00935-2 (29.77 Ari)
3. P-72310051-00945-0 (42.95 Ari)

Çmimi: 2000 EUR

Per informata me te hollesishme mund te na kontaktoni:

Tel/Viber: 045/666-765 & 044/315-044