Shitet toke sip 4000 m2

Shitet toke sip 4000 m2 Shitet toke sip 4000 m2 Shitet toke sip 4000 m2 Shitet toke sip 4000 m2
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
1000000.0 € Aktual
cityhome
cityhome.al@gmail.com
E publikuar më: 15/04/2018

Shitet toke sip 4000 m2

E publikuar më: 15/04/2018 | Kategoritë: Tokë: në Shitje | me Qera | Vendi: Ne Hyrje Te Qyetit Te Shkodres, Shkodër, Shkodër, Shqipëri

CITYHOME ka per te shitur toke sp 4000 m2. Toka ndodhet ne hyrje te qytetit te Shkodres.

Agjentet tone kane bere maksimumin per te gjetur raportin sa me te drejt ndermjet cmimit dhe cilesise per me shume informacion kontaktoni ne adresen:

KONTAKT CITYHOME
Rr. Kole Idromeno (Pedonale)
Shkoder
Tel 0682052992
0675374190
cityhome.al@gmail.com