Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve

Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
3000.0 € E skaduar
Fitim Gashi
fitimgashi30@gmail.com
E publikuar më: 28/02/2018

Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve

E publikuar më: 28/02/2018 | Kategoritë: Tokë: në Shitje | me Qera | Vendi: Kijeve, Mleqan, Malishevë, Gjakovë, Kosovë

Shitet trolli 25 Ari ne Kijeve. Trolli gjindet ne rrugen e vjeter te Qabiqit, ka qasje direkte ne rruge dhe eshte shume prane Magjistrales Prishtine - Peje.

Trolli ka dokumentacion te rregullt e pronar shqiptar dhe mund te përkthehet menjëherë.

Çmimi: 3000 EUR

Per informata me te hollesishme mund te na kontaktoni:

Tel/Viber: 045/666-765 & 044/315-044