Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve

Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
3000.0 € E skaduar
Fitim Gashi
fitimgashi30@gmail.com
E publikuar më: 19/06/2018

Shitet Trolli 25 Ari ne Kijeve

E publikuar më: 19/06/2018 | Kategoritë: Tokë: në Shitje | me Qera | Vendi: Kijeve, Drenas, Prishtinë, Kosovë

Trolli ndodhet afer Magjistrales Prishtine - Peje aty ku fillon rruga Kijeve - Zahaq dhe ka dalje ne rrugen lokale ( e cila se shpejti do te asfaltohet ).

Trolli ka rryme, uje, kabllovik dhe ne te ardhmen e afert do te kete edhe ujesjelles dhe kanalizim dhe eshte nje vend ideal per ndertimin e shtepise.

Trolli ka dokumentacion te rregullt e pronar shqiptar dhe mund te përkthehet menjëherë.

Çmimi: 3000 EUR per Ari

Per informata me te hollesishme mund te na kontaktoni:

Tel/Viber: 045/666-765 & 044/315-044