Shitet Truall

Shitet Truall
Shtojeni tek lista mbikqyrëse
Lajmëroje
Me marrëveshje E skaduar
shehushehu
drini.ing85@gmail.com
E publikuar më: 16/08/2017

Shitet Truall

E publikuar më: 16/08/2017 | Kategoritë: Tokë për ndërtim | Vendi: 0693449777, Fier, Fier, Shqipëria

Shitet Truall 1000m me Certifikat themele te ngritura siperfaqe130 m, 1,4 m nga toka, e rrethuar me mure, uji i pishem dhe kanalizime funksionale, e gjith siperfaqa e dranazhuar dhe e mbiell me peme frutore.