Rulis

Anëtar që nga: 13/06/2018

rulisines@gmail.com

Kontakt

Shkruani shkronjat-numrat e lartshënuar:


Vendi

Shpalljet e Rulis

shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.

shofer, dado, kuzhinier dhe [Redaktoni] - [Fshi] 13/06/2018

Punësime  -  Tiranë, Tiranë 4800.0 €

61 Shikime Punësime
(Tiranë, Tiranë)